header
page

În dotarea cabinetului sunt 2 ecografe sunt de ultimă generație, Voluson E10, 1 ecograf Voluson E8 și un videocolposcop Kaps performant. Suntem Atenţia noastră este mereu îndreptată spre această parte, căci echipamente bune înseamnă performanță, cu ajutorul experienței noastre.

Avem un cardiotocograf de bună calitate pentru monitorizarea pacientelor gravide.

Ecograful Voluson  E10 RSA

Ecograful Voluson  E10 RSA reprezintă sistemul de de înaltă performanță în cercetările cu privire la sănătatea femeilor, realizat cu o arhitectură de ultimă generație (Radiance System Architecture) ce permite obținerea detaliilor dorite în imagini extraordinare datorate formatorului de unde de înaltă performanță și procesarea rapidă a informațiilor, setând astfel un nou standard în imagistică cu urmatoarele beneficii: Claritate Superioară (imagini spectaculoase 2D și 3D/4D cu o penetrare ridicată), Viteza mai mare (rata transferului de date pentru rezoluții mai mari și mai multe cadre pe secundă), Flexibilitate mai mare (mărește de 4 ori puterea de procesare pentru aplicații avansate şi crește eficiența fluxului de lucru).

Ecograful Voluson  E8

Ecograful Voluson  E8 RSA BT19 reprezintă sistemul de de înaltă performanță în cercetările cu privire la sănătatea femeilor, realizat într-o arhitectură de ultimă generație (Radiance System Architecture) ce permite obținerea detaliilor dorite în imagini extraordinare datorate formatorului de unde de înaltă performanță și procesarea rapidă a informațiilor, setând astfel un nou standard în imagistică cu urmatoarele beneficii: Claritate Superioară (imagini spectaculoase 2D și 3D/4D cu o penetrare ridicată), Viteza mai mare (rata transferului de date pentru rezoluții mai mari și mai multe cadre pe secundă), Flexibilitate mai mare (mărește de 4 ori puterea de procesare pentru aplicații avansate şi crește eficiența fluxului de lucru).

Videocolposcopul Kaps

Videocolposcopul Kaps ViCo S HD garantează imagini strălucitoare, cu mai multe detalii ale imaginii la cea mai înaltă rezoluție pentru diagnosticarea fiabilă și documentarea semnificativă a rezultatelor. 

Echipat cu un braț de primăvară, Cape ViCo S HD este colposcopul ideal pentru practica ginecologică modernă, care apreciază cea mai bună calitate a imaginii.

Alegeți între două variante: 

  • Adaptarea la un scaun de tratament 
  • Pe un suport mobil 

Capul ViCo S HD combină o cameră video Full HD de înaltă rezoluție cu iluminare LED integrată pentru a forma un dispozitiv video compact în timp real. 

Design ergonomic 

Designul compact ergonomic, împreună cu operarea convenabilă cu o singură mână, permite repoziționarea rapidă și tratamentul relaxat pentru medici și pacienți. 

Iluminare ultra-strălucitoare 

Temperatura de culoare de înaltă contrast a iluminării LED integrate este foarte asemănătoare cu cea a luminii de zi. Acest lucru, și iluminarea omogenă a câmpului vizual, contribuie la munca fără oboseală. 

Echipamentul perfect 

  • Reglarea electronică a măririi, de la o vedere de ansamblu la cel mai mic detaliu, cu un singur clic 
  • Filtru verde electronic pentru detalii specifice obiectului 
  • Funcții de focalizare automată și fotografii 
  • Distanța optimă de lucru, întotdeauna focalizată de la 250 la 350 mm 
  • Conectare la monitor prin DVI / HDMI
footer